At the Even Hotel we were asked to provide a new public space to show case their new brand of hotel. We were brought in to help create the image that they envisioned for this health conscious brand  . The job was a fast-track project. As this was a new build we were able to execute the work in a timely manner and come in on time.

Working closely with the designers, ownership and contractor we created a very beautiful new Hotel. In the entrance area to the Hotel we were able to provide the wood panel enclosing the Living Wall terrarium. The Water Offering and the Front Desk have an easy appeal to welcome the guest.

The ceiling has  beautiful undulating slats in varying widths running back into the space. We provided the layout for the contractor to follow to ensure that the floor and the ceiling followed the same twists and turns. We pride ourselves in working closely with all of the trades to facilitate a smooth running job.

AWC enjoyed building some unique millwork for this Hotel from the market and coffee area to the bar. We provided a new IPad  table for the customers ordering. The communal space has a very nice split table design for a comfortable area to read, eat or browse the internet. All of the walls were clad in a muted gray stain on oak which gave a warm feel to the completed space.